Zuur

Zuur voorzijde
Zuur achterzijde
  • Zuur voorkant
  • Zuur achterkant

Alles is dit boek is zuur: van ceviche en zuurkoolkroketjes met gin-mayonaise tot en met in karnemelk gemarineerde kip en yuzulimonade. Bas Robben laat zien dat zuur vaak precies is wat er mist in een gerecht, zonder dat je het zelf doorhebt. Groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap. Maar ook stoofpotten, roomijs en Japanse ramen smaken net een beetje beter met een vleugje zuur. Zuur is niet alleen qua smaak interessant, maar ook zeker als bereiding. Door middel van leuke achtergrondinformatie doe je kennis op die direct toepasbaar is op je dagelijkse koken. Wedden dat je nooit meer een marinade zonder zuur durft te maken? Dit boek geeft je zestig recepten, van Oer-Hollands tot Oost-Aziatisch, waarin zuur een hoofdrol speelt.

Specificaties
ISBN/EAN 9789461431561
Auteur Bas Robben
Uitgever Good Cook B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 240
Lengte 287.0 mm
Breedte 211.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.