Wildbijbel

Wildbijbel voorzijde
Wildbijbel achterzijde
  • Wildbijbel voorkant
  • Wildbijbel achterkant

Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Klosse benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Hij publiceerde meerdere boeken en ontwikkelde het moderne smaakdenken dat inmiddels overal wordt toegepast.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048844852
Auteur Peter Klosse
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering E-Book
Pagina's 1
Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.