WAYOOH! Das handig!
Het eerste zelfhulpboek voor de keuken
Het boek geeft handige tips en trucs om rust, overzicht en controle in jouw eigen keuken te krijgen. Hierdoor maak jij niet alleen jezelf, maar het hele gezin vele malen gelukkiger.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789493049284 |
Auteur | Ramon Beuk |
Uitgever | Culinary Management |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 304 |
Lengte | 265.0 mm |
Breedte | 200.0 mm |
Over Ramon Beuk Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv-programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Daarnaast is hij conceptenmaker, leraar en ondernemer. Hij presenteerde acht culinaire televisieprogramma’s waaronder ‘Born2Cook’, ‘wereldwijnen’ en ‘Terug naar mijn roti’. Als ondernemer richtte hij verschillende bedrijven op en ontwikkelde culinaire concepten en producten voor KBB, Unilever en Lidl. Hij schreef 12 kookboeken, werd met zijn titels tweemaal bekroond tot kookboek van het jaar en ontving een Award voor zijn inbreng binnen de Nederlandse gastronomie. Eerder schreef hij columns voor De Telegraaf en tegenwoordig schrijft hij wekelijks op het platform ‘eten en koken’ van het Algemeen Dagblad. Lijst van uitgegeven boeken: Thais, uitgeverij Unieboek, 2001 Finger Food, uitgeverij Unieboek, 2002 Born2Cook, uitgeverij Unieboek, 2003 De Echte Beuk, uitgeverij Unieboek, 2005 Thuis Uit Eten, uitgeverij Truth & Dare, 2007 365 Dagen Beuk, uitgeverij Truth & Dare, 2008 Wat van fair komt, uitgeverij Fontaine, 2009 (kookboek van het jaar) Terug naar mijn Roti, uitgeverij Marmer, 2011 (kookboek van het jaar) Elke dag een hap, deel 1 en 2 food emotions, 2013 Lekker beter, samenwerking met huisarts Rutger Verhoeff; uitgeverij Fontaine, 2017 WAYOOH! Da’s handig, uitgeverij Culinary Management, 2020