Vleesch
100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers
De Vegetarische Slager, in 2010 opgericht door Jaap Korteweg, heeft als missie de grootste slager ter wereld te worden, maar wél met vegetarisch en plantaardig vleesch. De ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren. José werd opgeleid aan de Cordon Blue Cookery School en werkte jarenlang als culinair (hoofd)redacteur en columnist, onder meer bij Libelle en Nouveau . Ook werkte ze mee aan diverse kookboeken. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren.
Lees verderISBN/EAN | 9789038810874 |
Auteur | De Vegetarische Slager |
Uitgever | Singel Uitgeverijen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 256 |
Lengte | 248.0 mm |
Breedte | 198.0 mm |