Veroudering afremmen via voeding
Gezond en vitaal oud worden, we willen het allemaal. Natuurlijk speelt het genetische aspect een rol en is er een portie geluk mee gemoeid, maar je kunt dat geluk ook een handje helpen door actief te blijven, goed te slapen, chronische stress te vermijden én op je voeding te letten. In dit boek vertelt Eric De Maerteleire welke rol voeding speelt in het verouderingsproces en hoe je dit proces gunstig kunt beïnvloeden. Je krijgt antwoorden op vragen als: wat zijn antioxidanten en waarvoor zijn ze nodig? Bestaan er superfoods? Waarom moet je het eten van ultrabewerkte voeding beperken? Hoe hou je je organen – hersenen, ogen, hart, longen, lever, nieren, darmen, huid… – gezond? Hoe kun je ziektes als diabetes, parkinson, alzheimer, kanker, hart- en vaatziekten, osteoporose… afremmen of voorkomen? Zijn voedingssupplementen nuttig bij het verouderen? Zo ja, welke? Boeiende en nuttige informatie met praktische aanbevelingen waarmee je direct aan de slag kunt om je lang jong te voelen en gezond te blijven.
ISBN/EAN | 9789022341049 |
Auteur | Eric De Maerteleire |
Uitgever | Standaard Uitgeverij - Algemeen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 336 |
Lengte | 230.0 mm |
Breedte | 150.0 mm |