Vegan voor altijd

De beste traditionele plantaardige recepten van de wereld

Vegan voor altijd voorzijde
Vegan voor altijd achterzijde
  • Vegan voor altijd voorkant
  • Vegan voor altijd achterkant

In 1962 werd het woord ‘vegan’ voor het eerst opgenomen in de Oxford English Dictionary. De veganrecepten in dit boek zijn echter veel ouder, en ze horen allemaal thuis in de traditionele wereldkeuken. Hoe ontdek je de grootste onbekende en authentieke parels van de puur plantaardige keuken? Vertrouw op de intuïtie en smaak van expeditieleidster Katharina Seiser. Met een bijna wetenschappelijke nauwgezetheid en kookkennis duikt ze diep in de kooktradities. Wat heeft ze voor ons gevonden? Gerechten met 100 procent smaak die altijd al veganistisch waren – 100 procent vrij van vervangingsproducten en imitaties. Gewoon eerlijk voedsel. Wat garandeert ze ons? Ontbijtrecepten die je opvrolijken. Lunchgerechten zoals de overheerlijke rijstrolletjes, knapperige tomatenbroodjes of kruidige rijstmeel-pannenkoekjes … of zoete afsluiters zoals worteltaart of gevulde chocovijgen. De achtergrondinformatie over herkomst en traditie brengt de wereld op je bord. Altijd al vegan verruimt onze smaakhorizon. Zullen we de wereld redden met dit boek? Misschien een beetje. Zullen we het gebruiken om steeds weer veganistisch te koken? Zeker weten! Katharina Seiser woont in Wenen en schrijft en doceert over eten. Daarnaast is ze auteur, columniste en culinair expert.

Specificaties
ISBN/EAN 9789464710038
Auteur Katharina Seiser
Uitgever 20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 192
Lengte 248.0 mm
Breedte 199.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.