Van wafel tot koek

Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

Van wafel tot koek voorzijde
Van wafel tot koek achterzijde
  • Van wafel tot koek voorkant
  • Van wafel tot koek achterkant

Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048870004
Auteur Regula Ysewijn
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 272
Lengte 257.0 mm
Breedte 197.0 mm
Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen , de Vlaamse versie van het Britse programma The Great British Bake Off . Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.