Van aardappel tot zeewier

De kunst van lekker koken

Van aardappel tot zeewier voorzijde
Van aardappel tot zeewier achterzijde
  • Van aardappel tot zeewier voorkant
  • Van aardappel tot zeewier achterkant

Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen. Een onmisbaar boek voor elke thuiskok die nog beter, lekkerder en verantwoorder wil leren koken. 'Verrijk jezelf, je smaak en je gerechten door het lezen van dit boek. Fascinerend heerlijk.' ONNO KLEYN 'Niet verder lopen! Dit boek kopen. Dit boek zou bij iedereen in de kast moeten staan, het is de basis van alles. Als iedereen dit boek uit zijn/haar hoofd leerde dan kon écht iedereen koken. Dit boek is gewoon ongelofelijk essentieel en een must voor iedereen die wel eens een pan vasthoudt. Dat is dus élk mens.' YVETTE VAN BOVEN 'Kijk, dit is een boek waar we op zaten te wachten. Of je nu veganist, vege- of flexitariër bent, of in elk geval nieuwsgierig naar een plantaardig(er) eetpatroon: Annemarie en Eke bieden je een schat aan nuttige informatie en de lekkerste kooktechnieken voor granen, peulvruchten, groenten, tofu., paddenstoelen en nog veel meer.' JANNEKE VREUGDENHIL

Specificaties
ISBN/EAN 9789461563156
Auteur Eke Mariën
Uitgever Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 320
Lengte 246.0 mm
Breedte 181.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.