Toespijs
Creools-Caribische gerechten
Culinair ontdekker Judith Cyrus is geboren in Paramaribo en getogen in Koog aan de Zaan. Haar moeder (Oma Kate) heeft haar opgevoed met traditionele Surinaamse gerechten als pom, bakkeljauw en moksi alesie, maar ook met oesters, asperges en een goed glas wijn. Haar culinaire ontdekkingsreis heeft haar de laatste jaren gevoerd naar stages bij Nopi van Ottolenghi, bbq bij Jeroen Hazenbroek en sambals maken bij Agus Hermawan. Via haar culinaire activiteiten (kookboeken, workshops, columns, catering en proeverijen) wil Judith een bijdrage leveren aan begrip voor en verbinding tussen verschillende culturen. Judith leidt De Buitenvrouw, haar lunchroom in Amsterdam en maakte eerder het succesvolle kookboek Paramaribo .
Lees verderISBN/EAN | 9789464042627 |
Auteur | Judith Cyrus |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 192 |
Lengte | 252.0 mm |
Breedte | 200.0 mm |