TLV Vegan

Land zonder melk en honing

TLV Vegan voorzijde
TLV Vegan achterzijde
  • TLV Vegan voorkant
  • TLV Vegan achterkant

Jigal Krant is culinair journalist, televisiekok en radiomaker. Zijn debuut TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd bekroond als het Gouden Kookboek 2018. Als vaste kok van het televisieprogramma Koffietijd heeft hij het grote publiek kennis laten maken met de tongstrelende keuken van Tel Aviv.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789038806754
Auteur Jigal Krant
Uitgever Singel Uitgeverijen
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 448
Lengte 267.0 mm
Breedte 217.0 mm
GENOMINEERD VOOR HET GOUDEN KOOKBOEK 2022 Na zijn prijswinnende kookboek TLV komt Jigal Krant met een verrassend vervolg. Met de geestdrift en humor die we van hem gewend zijn, stort hij zich op de bruisende veganistische scene van Tel Aviv. Want nergens wordt zo verrukkelijk plantaardig gekookt als in het land zonder melk en honing. TLV Vegan is een kookboek, leesboek en een intrigerende poging te achterhalen waarom uitgerekend Tel Aviv is uitgegroeid tot de vegan capital of the world . In TLV Vegan zijn koningsoesterzwammen koningsoesterzwammen en geen vegan pulled pork en zijn cashewnoten cashewnoten en geen vegan camembert. Groenten, fruit, bonen, granen, noten en zaden komen het best tot hun recht als ze gewoon zichzelf mogen zijn. Ze schitteren in 101 recepten om van te watertanden (die welhaast ongemerkt vegan zijn). TLV Vegan prikkelt en daagt uit, maar is nooit belerend of dwingend. De sprekende beelden van Vincent van den Hoogen brengen je in vervoering en in gedachten naar de vrolijkste stad op aarde.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.