TLV Vegan
Land zonder melk en honing
Jigal Krant is culinair journalist, televisiekok en radiomaker. Zijn debuut TLV – recepten en verhalen uit Tel Aviv werd bekroond als het Gouden Kookboek 2018. Als vaste kok van het televisieprogramma Koffietijd heeft hij het grote publiek kennis laten maken met de tongstrelende keuken van Tel Aviv.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789038806754 |
Auteur | Jigal Krant |
Uitgever | Singel Uitgeverijen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 448 |
Lengte | 267.0 mm |
Breedte | 217.0 mm |
GENOMINEERD VOOR HET GOUDEN KOOKBOEK 2022 Na zijn prijswinnende kookboek TLV komt Jigal Krant met een verrassend vervolg. Met de geestdrift en humor die we van hem gewend zijn, stort hij zich op de bruisende veganistische scene van Tel Aviv. Want nergens wordt zo verrukkelijk plantaardig gekookt als in het land zonder melk en honing. TLV Vegan is een kookboek, leesboek en een intrigerende poging te achterhalen waarom uitgerekend Tel Aviv is uitgegroeid tot de vegan capital of the world . In TLV Vegan zijn koningsoesterzwammen koningsoesterzwammen en geen vegan pulled pork en zijn cashewnoten cashewnoten en geen vegan camembert. Groenten, fruit, bonen, granen, noten en zaden komen het best tot hun recht als ze gewoon zichzelf mogen zijn. Ze schitteren in 101 recepten om van te watertanden (die welhaast ongemerkt vegan zijn). TLV Vegan prikkelt en daagt uit, maar is nooit belerend of dwingend. De sprekende beelden van Vincent van den Hoogen brengen je in vervoering en in gedachten naar de vrolijkste stad op aarde.