Thuis
Jonnie en Thérèse Boer zijn restaurateurs van de Librije in Zwolle. Hij is chef-kok in de keuken en zij gastvrouw en vinologe in het restaurant. Ook zijn zij eigenaar van Librije’s hotel, Librije’s Atelier en Librije’s Winkel in Zwolle en Brass Boer op Bonaire. Joël Broekaert is restaurantrecensent en culinair journalist voor NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Hij is vaak op tv te zien als culinair expert bij onder meer Pauw en De Wereld Draait Door. Onlangs verscheen zijn eerste boek, De Alleseter.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789462585041 |
Auteur | Jonnie Boer |
Uitgever | Uitgeverij WBOOKS |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 224 |
Lengte | 249.0 mm |
Breedte | 197.0 mm |
In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken. Jonnie en Thérèse nemen je mee naar hun huis en plekken die als thuis aanvoelen. Veel toegankelijke gerechten passeren de revue, maar net even meer bijzonder. Jonnie & Thérèse Thuis staat vol met smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. De gerechten worden aangevuld met drankadvies: van wijnen tot theeën, en van bieren tot cocktails en sappen. Verrassende smaakcombinaties, die eenvoudig thuis te bereiden zijn voor vrienden en familie. Met begeleidende teksten van Joël Broekaert en mooie fotografie verzorgd door Ron Greve.