The Hidden Cuisine of Curaçao
Het schrijven van The Hidden Cuisine of Curacao, is voortgekomen uit mijn wens om een collectie aan heerlijke recepten van ons prachtige eiland Curacao aan te bieden. Ik heb ervoor gekozen ingrediënten en producten te gebruiken die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de lezers zullen genieten van de nieuwe recepten die ik heb gecreëerd, en van de oude favorieten die weer tot leven zijn gekomen door de nieuwe smaken en het nieuwe jasje hierin zijn gestoken. De recepten zijn authentiek voor de Curaçaose keuken. Vandaar de titel: The Hidden Cuisine of Curaçao. Het boek vloeit voort uit mijn inspirerende reis naar Curaçao. Niet altijd werk ik geïnspireerd door de strandwandelingen door de akkers, maar wanneer dat wel het geval was schreef ik de recepten gelijk op. Op iedere pagina zal u ontdekken die variëren van vegan gerechten en stoofpotten, tot vis-zeevruchtenschotels. Daarnaast zijn er tal van recepten voor het avondeten, tussendoortjes en zelfs voor het thee uurtje. Kruidenthee is erg populair op Curaçao. Ook de kinderen ben ik niet vergeten. Mijn dochters en ik hebben samen heerlijke recepten voor de kleintjes gecreëerd. Beste lezer, laat het bijzondere verhaal van de Curaçaose keuken u inspireren om uw short voor te binden, heerlijk te koken en te genieten van de heerlijke gerechten in goed gezelschap! Tayron Vrutaal aka Chefkok Rotterdam
Lees verderISBN/EAN | 9789090317885 |
Auteur | Tayron Vrutaal |
Uitgever | Unique Taste |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 176 |
Lengte | 308.0 mm |
Breedte | 218.0 mm |