Specerijenbijbel

Van zoete aardappel met kaneel en chilipoeder tot gestoofd buikspek met steranijs en korianderzaad

Specerijenbijbel voorzijde
Specerijenbijbel achterzijde
  • Specerijenbijbel voorkant
  • Specerijenbijbel achterkant

Hét naslagwerk over specerijen, onmisbaar in elke keuken

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048867882
Auteur Paulami Joshi
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 496
Lengte
Breedte
Paulami Joshi (1985) is kookboekauteur en schreef eerder de bestseller De bijbel van de Indiase keuken en Vega India . Ze werd geboren in Kolkata (voorheen Calcutta) in de deelstaat West-Bengalen (Oost-India). Koken leerde Paulami als vanzelfsprekendheid van haar moeder. Voor studie en werk woonde ze in verschillende Indiase steden, waaronder Mumbai, waar ze ieder uurtje besteedde aan het verder ontrafelen van de immense eetcultuur die het land rijk is.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.