Sous Vide
Puur genieten
Michael Koch is al ruim 20 jaar werkzaam als foodstylist, kok en receptontwikkelaar. Guido Schmelich is receptontwikkelaar en foodfotograaf. Zijn leven draait om alles dat met eten te maken heeft.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789059569379 |
Auteur | Michael Koch |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 208 |
Lengte | 268.0 mm |
Breedte | 216.0 mm |
Sous-vide koken is eigenlijk een verfijnde vorm van pocheren: duurzamer en technisch volmaakt. Het past bij onze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker en populairder is dan ooit. Met deze vrijwel automatische techniek is het koken niet alleen gezonder geworden, maar geeft het ook veel minder stress. Sous-vide koken is uitstekend geschikt voor de dagelijkse maaltijd en allang niet meer voorbehouden is aan de haute cuisine. Streetfood- en fastfoodgerechten met een twist? Geen probleem. Een chic nagerecht om indruk te maken bij de eerste date? Kies maar uit de recepten voor desserts. Of liever iets feestelijks voor de kerst of een verjaardag? In dit boek vind je gegarandeerd iets passends voor elke gelegenheid.