Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Sous Vide voorzijde
Sous Vide achterzijde
  • Sous Vide voorkant
  • Sous Vide achterkant

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur. Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd. Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Specificaties
ISBN/EAN 9789048309085
Auteur Hubertus Tzschirner
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 256
Lengte 289.0 mm
Breedte 251.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.