Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Sous vide voorzijde
Sous vide achterzijde
  • Sous vide voorkant
  • Sous vide achterkant

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

Specificaties
ISBN/EAN 9789045212364
Auteur Thomas Keller
Uitgever Xander Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 304
Lengte 276.0 mm
Breedte 276.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.