Solo Food
72 x koken voor jezelf
Janneke Vreugdenhil is culinair journalist en schrijver van een twintigtal kookboeken, waaronder I love groente (uitverkozen tot beste Vegetarische Kookboek), het onlangs opnieuw uitgegeven We love groente , De bijbel van de Nederlandse keuken , Koolhydraatarme bijbel en de medische kookboekenreeks Eten als Medicijn . Elke zaterdag schrijft ze een goed gelezen kookcolumn in NRC.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789464043556 |
Auteur | Janneke Vreugdenhil |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 192 |
Lengte | 239.0 mm |
Breedte | 170.0 mm |
Meer dan 13.000 exemplaren verkocht! ‘ Solo Food is een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ik wil alles uit dit boek eten. NU!’- Yvette van Boven Na haar echtscheiding hervond Janneke Vreugdenhil het genot van koken voor zichzelf. Met Solo Food , het boek waarin ze haar eenpersoonsrecepten verzamelde en dat herdruk na herdruk beleefde, wordt koken voor een eenpersoonshuishouden een feest. Janneke laat zien dat lekker koken zonder publiek bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang je de biefstuk gebakken wilt hebben en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus helemaal alleen opeten. Een opgewekt en persoonlijk kookboek met 72 recepten die je ernaar doen verlangen om in je eentje aan tafel te gaan. * Recepten voor snelle maaltijden, Netflix-dinners en solo comfort food * Ontbijt, lunch, diner, dessert en tussendoor * Van 10 minuten pho en Pasta aglio olio tot eenpersoons kaasfondue en mango-kokosijs Zoals Janneke zelf zegt: ‘Koken voor jezelf is niets meer of minder dan een exercitie in houden van jezelf.’