Smokey Goodness 3
Het Bigger, Better BBQ Boek
In 'Smokey Goodness 3' trakteert Jord Althuizen je op het betere BBQ-werk. Ontdek de Zuid-Afrikaanse braai en ga zelf aan de slag met de Big Five op je BBQ: beef, pork, chicken, fish en… desserts.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789021565255 |
Auteur | Jord Althuizen |
Uitgever | VBK Media |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 224 |
Lengte | 287.0 mm |
Breedte | 227.0 mm |
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.