Smaak

De plantaardige keuken van Yerba

Smaak voorzijde
Smaak achterzijde
  • Smaak voorkant
  • Smaak achterkant

Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediënten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen. Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties. Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789089898487
Auteur Walter Marskamp
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte 298.0 mm
Breedte 238.0 mm
Creatieve plantaardige recepten met seizoensproducten

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.