Scampi

Over reuzengarnalen mét en zonder kop

Scampi voorzijde
Scampi achterzijde
  • Scampi voorkant
  • Scampi achterkant

Wie houdt er niet van scampi diabolique of scampi in lookboter? Scampi zijn lekker, niet duur, en heel snel klaar. Er staan honderden recepten voor scampi of gamba’s op het internet. Dit boek bevat een selectie van deze recepten en legt het verschil uit tussen scampi, gamba’s, langoustines, langoesten en andere reuzengarnalen. Probeer eens scampi gefl ambeerd met Ricard. Of waarom niet scampi met Elixir d’Anvers? Of Scampi met Marsala. Want het geheim zit hem in de lekkere saus… Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fi scaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook “quidquid discis tibi discis”.

Specificaties
ISBN/EAN 9789046612675
Auteur Stefan Ruysschaert
Uitgever Maklu, Uitgever
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 110
Lengte 242.0 mm
Breedte 162.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.