Rue tatin

wonen en koken in Normandie

Rue tatin voorzijde
Rue tatin achterzijde
  • Rue tatin voorkant
  • Rue tatin achterkant

De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Rue Tatin bevat heerlijke streekrecepten zoals Gegrilde sardines met rozemarijn, Eendenborst met cider en In witte wijn en mosterd gestoofde kip. En natuurlijk het recept voor de perfecte Tarte Tatin `Smakelijk dist ze anekdotes op en tussendoor geeft ze recepten die alleen al bij lezing het water in de mond doen lopen Seasons `Een verrukkelijk verhaal Margriet `Ze weet iedereen voor zich te winnen Midi `Een boek om van te smullen Libelle Chef-kok Susan Herrmann Loomis schreef diverse kookboeken. Haar belevenissen in Frankrijk beschreef ze in Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin. Ze woont in Louviers, waar ze eigenares is van de kookschool On Rue Tatin.

Specificaties
ISBN/EAN 9789492086068
Auteur Susan Herrmann Loomis
Uitgever NBC - Orlando
Taal Nederlands
Uitvoering E-Book
Pagina's 229

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.