Roger Van Damme desserts

Roger Van Damme desserts voorzijde
Roger Van Damme desserts achterzijde
  • Roger Van Damme desserts voorkant
  • Roger Van Damme desserts achterkant

'Chef van het jaar 2010','Beste patissier ter wereld 2017', een Michelinster, een zevende boek, ... Op 25 jaar tijd heeft Roger van Damme alle topingrediënten samengebracht en laten sudderen. Nu serveert hij het smaakvolle eindresultaat van dat harde werken in dit jubileumboek. Twee jaar hebben Roger en zijn team eraan gewerkt en dat merk je. Het lange traject loont en maakt het boek compleet. Alle seizoensproducten komen aan bod en worden in de origineelste vormen en de lekkerste combinaties omgetoverd tot meer dan 50 prachtige desserts. Maar dit boek vertelt ook een verhaal; de start van zijn carrière, het indrukwekkende traject dat hij ondertussen heeft afgelegd, aangevuld met uitspraken van de grootste collega-chefs én geeft Roger van Damme prijs waar hij zijn inspiratie haalt. Dit verhaal leidt ons langs het magnifieke Barcelona en het feeërieke Parijs met als enige doel: anderen inspireren!

Specificaties
ISBN/EAN 9789462773509
Auteur Roger Van Damme
Uitgever Studio 100 NV
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's
Lengte 308.0 mm
Breedte 249.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.