Rijst
meer dan 70 rijst- en risottogerechten
rijst is veelzijdig, essentieel en wereldwijd geliefd Is er wereldwijd voedsel dat meer wordt gegeten en geliefder is dan rijst? Rijst vormt de kern van ongelooflijk veel klassieke gerechten, van pilav tot hartige taarten en van desserts tot snacks. Dit boek bevat meer dan 70 nieuwe recepten; ze variëren van snacks (zoals Pittige rijstpakora's en Zomerse loempia's) en salades (zoals Mediterrane tonijn-rijstsalade en Rijstsalade met kip & mango) tot hoofdgerechten (zoals Biryani van lamsvlees en Kleurige jambalaya), bijgerechten (zoals Frisse citroenrijst en Perzische saffraanrijst) en zelfs desserts (zoals Bosbessenrijst met brûléetopping en Gekaramelliseerde banaan met zwarterijstpudding). Elk gerecht is snel en eenvoudig te maken en het resultaat is te zien op een prachtige foto. Maak van rijst de ster in uw keuken!
ISBN/EAN | 9789048314751 |
Auteur | Emily Kydd |
Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 176 |
Lengte | 218.0 mm |
Breedte | 167.0 mm |