Rendang

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch

Rendang voorzijde
Rendang achterzijde
  • Rendang voorkant
  • Rendang achterkant

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048871292
Auteur Maureen Tan
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 184
Lengte 256.0 mm
Breedte 199.0 mm
Maureen Tan (1969, Amsterdam) is kookboekauteur en autoriteit op het gebied van de Indonesische keuken. Vanuit haar kookstudio in Abcoude organiseert ze Indonesische kookworkshops. Eerder schreef Maureen de bestsellers De bijbel van de Indonesische keuken en Java , waarmee ze in 2022 niet alleen het Zilveren kookboek, maar ook de Kookboek van het Jaar-verkiezing won. Rendang is haar derde kookboek.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.