Proef Korea

Koreaanse recepten met lokale ingrediënten

Proef Korea voorzijde
Proef Korea achterzijde
  • Proef Korea voorkant
  • Proef Korea achterkant

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang , de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus ( ganjang ), sojabonenpasta ( doenjang ) en chilipasta ( gochujang ). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid. Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi , op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker. Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! ??!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789401487801
Auteur Ae Jin Huys
Uitgever Terra - Lannoo, Uitgeverij
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 210
Lengte 288.0 mm
Breedte 208.0 mm
Gemakkelijke Koreaanse recepten met ingrediënten uit jouw koelkast!

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.