Pride & Pudding
De geschiedenis van de Britse pudding
Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen , de Vlaamse versie van het Britse programma The Great Britisch Bake Off . Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789048858132 |
Auteur | Regula Ysewijn |
Uitgever | Overamstel Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 368 |
Lengte | 257.0 mm |
Breedte | 197.0 mm |
Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg. Via authentieke en historische gerechten, die in dit boek door Regula weren vertaald naar recepten voor de 21ste eeuw, kun je de lang vergeten smaken opnieuw ontdekken. Laat je inspireren door de trots van de Britse keuken... de pudding: van eeuwenoude hartige puddings zoals de Schotse haggis tot traditionele zoute pudding, taarten, jellies en ijs. Een verrassend anders kookboek, om te koken én te lezen. Met prachtige foto's en illustraties als kers op de pudding.