Natascha bakt
zonder suiker en tarwe
Natascha van der Stelt (1970) leerde bakken van haar opa, die bakker was. Toen zij wegens gezondheidsproblemen stopte met het eten van snel verterende koolhydraten zoals suiker en tarwe, weerhield haar dat er niet van om door te gaan met bakken. Ze stapte over op havermeel en al snel bakte ze weer als vanouds.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789492086990 |
Auteur | Natascha van der Stelt |
Uitgever | NBC - Orlando |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 160 |
Lengte | 230.0 mm |
Breedte | 170.0 mm |
Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha bakt bevat ruim 60 recepten voor iedereen die bewust wil genieten. Koekjes, cake, taart, brood en andere zoete en hartige lekkernijen, allemaal zonder suiker, honing of suikervervangers, maar met smaakmakers als fruit, kaneel, kokos en vanille. De basis van vrijwel alle recepten is havermeel, soms aangevuld met rogge, waardoor de meeste recepten glutenvrij zijn. In Natascha bakt vind je recepten voor zowel typisch Nederlands (streek)gebak, zoals stroopwafels, poffert, gevulde koken en ontbijtkoek, als voor internationale all-time favourites zoals brownies, scones, cantuccini en platbrood.