Natascha bakt

zonder suiker en tarwe

Natascha bakt voorzijde
Natascha bakt achterzijde
  • Natascha bakt voorkant
  • Natascha bakt achterkant

Natascha van der Stelt (1970) leerde bakken van haar opa, die bakker was. Toen zij wegens gezondheidsproblemen stopte met het eten van snel verterende koolhydraten zoals suiker en tarwe, weerhield haar dat er niet van om door te gaan met bakken. Ze stapte over op havermeel en al snel bakte ze weer als vanouds.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789492086990
Auteur Natascha van der Stelt
Uitgever NBC - Orlando
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 160
Lengte 230.0 mm
Breedte 170.0 mm
Lekker gebak zonder toegevoegde suikers en tarwe: het lijkt onmogelijk maar toch kan het! Natascha bakt bevat ruim 60 recepten voor iedereen die bewust wil genieten. Koekjes, cake, taart, brood en andere zoete en hartige lekkernijen, allemaal zonder suiker, honing of suikervervangers, maar met smaakmakers als fruit, kaneel, kokos en vanille. De basis van vrijwel alle recepten is havermeel, soms aangevuld met rogge, waardoor de meeste recepten glutenvrij zijn. In Natascha bakt vind je recepten voor zowel typisch Nederlands (streek)gebak, zoals stroopwafels, poffert, gevulde koken en ontbijtkoek, als voor internationale all-time favourites zoals brownies, scones, cantuccini en platbrood.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.