Made in India

recepten uit een Indiaas familiearchief

Made in India voorzijde
Made in India achterzijde
  • Made in India voorkant
  • Made in India achterkant

Meera Sodha woont, schrijft en kookt in Londen. Haar eerste kookboek 'Made in India', waarin ze de recepten van haar moeder en haar voorouders verzamelde, werd meteen een succes. Daarna volgden ''Puur India'waarin zij recht doet aan de eeuwenoude vegetarische traditie van Gujarat, waar haar familie vandaan komt, en 'Azië', een fantastische verzameling vega(n) recepten uit heel Azië.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789059565852
Auteur Meera Sodha
Uitgever Park Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's
Lengte 253.0 mm
Breedte 195.0 mm
Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak. In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk en snel te maken. Meera verzamelde voor haar boek meer dan 130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties. Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel, tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten. Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil. Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen. Begeesterd door haar moeders recepten en die van haar voorouders besloot Meera deze te verzamelen en te noteren. 'Ik raakte echt in paniek bij het idee, dat als ik ze niet zou opschrijven, deze recepten voor altijd zouden verdwijnen,' zegt ze. Made in India is haar eerste kookboek. 'Maak ook de kip met 100 knoflookteentjes! En niet te vergeten de boven vuur gerookte aubergines, kippenlevers in komijnboter masala en samosa's met rode biet en feta. Bijzonder inspirerend!' Yotam Ottolenghi

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.