Levant van mezze tot baklava

Levant van mezze tot baklava voorzijde
Levant van mezze tot baklava achterzijde
  • Levant van mezze tot baklava voorkant
  • Levant van mezze tot baklava achterkant

Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, Israël en Cyprus delen tradities van zowel de Midden-Oosterse als de mediterrane keuken, wat resulteert in verrassende smaakcombinaties en heerlijke gerechten. Laat je in dit boek meenemen naar Levantijnse bazaars en openluchtmarkten, waar je klassiekers zoals falafel en baklava kan ontdekken, maar ook minder bekende gerechten zoals 'manti', heerlijk gebakken gevulde dumplings, en 'musakhan', een populair pitabroodje. Verken meer dan 60 authentieke recepten, van hartige mezze tot verleidelijke zoetigheden, en maak kennis met het rijke culinaire erfgoed van de Levant.

Specificaties
ISBN/EAN 9789044765250
Auteur Ghillie BASAN
Uitgever Centrale Uitgeverij Deltas
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 160
Lengte 263.0 mm
Breedte 208.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.