Koken met karamel

hartig & zoet

Koken met karamel voorzijde
Koken met karamel achterzijde
  • Koken met karamel voorkant
  • Koken met karamel achterkant

Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner. Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart. Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm en witloftaartjes tot een stuk camenbert, tjokvol zoete noten. En wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek? Koken met karamel is een feestje voor zoetekauwen e?n liefhebbers van hartig.

Specificaties
ISBN/EAN 9789492206497
Auteur Constan Heestermans
Uitgever NBC - Loopvis
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 128
Lengte 230.0 mm
Breedte 174.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.