Klassiekers van Paul Hollywood

van pastei tot zoete lekkernij

Klassiekers van Paul Hollywood voorzijde
Klassiekers van Paul Hollywood achterzijde
  • Klassiekers van Paul Hollywood voorkant
  • Klassiekers van Paul Hollywood achterkant

Bak wederom mee met meesterbakker en gewaardeerd jurylid van The Great British Bake Off, Paul Hollywood en maak smaakvolle pasteien tot en met zoete lekkernijen. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de 'koningin der puddingen'. 'Dit is eten recht uit ons hart', aldus Paul Hollywood. Stap voor stap, in woord en beeld, leer je de basis kennen: maak luxe zanddeeg, vlokkig deeg (de klassieke topping voor de Engelse pastei) of heetwaterdeeg (het perfecte deeg voor vullende vleespasteien). Gebruik de beste materialen en producten, krijg de diverse technieken onder de knie en ervaar dat met de uitleg en receptuur van Paul Hollywood je baksels altijd geslaagd en smaakvol zullen zijn. 'Is er een betere manier om Nederland kennis te laten maken met de traditionele Britse pies & puds dan met dit geweldige Paul Hollywood boek? Succes gegarandeerd!' - Janny van der Heijden

Specificaties
ISBN/EAN 9789461431158
Auteur Paul Hollywood
Uitgever Good Cook B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte 254.0 mm
Breedte 197.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.