Inmaak- en fermenteerbijbel
Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha
Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789048866489 |
Auteur | Simone van Thull |
Uitgever | Overamstel Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 496 |
Lengte | 217.0 mm |
Breedte | 164.0 mm |
Simone van Thull is eigenaresse van de winkel Thull's Deli, met twee vestigingen in Amsterdam. Thull's Deli is dé plek waar je terecht kunt voor heerlijke ingemaakte groenten, gefermenteerde pickles, waterkefir of kombucha. Inmiddels is er ook een eigen productlijn op de markt en levert ze bovendien veelvuldig aan restaurants. Simone heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de horeca en een ongekende passie voor koken.