Ik eet en val af
Ruim 100 recepten en 24 dagmenu's die je laten smullen van de mediterrane keuken
Janine Jansen (Author) De zussen Annemieke en Janine Jansen zijn zich al sinds hun jeugd bewust van de invloed van voeding op het menselijk lichaam. Ze zijn fervente voorstanders van het mediterrane dieet en maakten daar al diverse boeken over, waaronder Hartstikke mediterraan en Ik eet en val af . Daarin laten ze zien dat een gezond eetpatroon hartstikke lekker en haalbaar kan zijn. In de serie Lekker & belangrijk maakten ze eerder Cholesterol. Janine werkt als grafisch ontwerper, receptenmaker, foodstylist en -fotograaf. Annemieke Jansen (Author) Annemieke is cardioloog in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789464042870 |
Auteur | Janine Jansen |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 256 |
Lengte | 240.0 mm |
Breedte | 170.0 mm |
Het beste dieet is geen dieet Nieuwste editie met aangepast omslag van Mooi mediterraan Dieettrends komen en gaan. Even' een dieet volgen en vervolgens voor lange tijd van heel wat kilo's af zijn; dat klinkt perfect, nietwaar? Helaas lukt dat bijna nooit. Nee, het beste dieet is geen dieet, maar een bepaalde leefstijl. Het goede nieuws is: die leefstijl is geweldig! Zussen Janine en Annemieke Jansen zijn al heel wat jaren enthousiaste pleitbezorgers van de oorspronkelijke mediterrane leefstijl: voldoende beweging, veel sociale contacten en afwisselend eten - met veel groentes, regelmatig vis en noten en een beetje vlees. - goed vol te houden leefstijl want gewoon en lekker eten - 100 eenvoudige, heerlijke recepten - 24 dagmenu's en aantrekkelijk maandprogramma - voedingswaarden bij alle recepten In Ik eet en val af geven Jansen & Jansen heldere achtergrondinformatie over afvallen én fijn en gezond leven en eten. De eenvoudige, heerlijke recepten vormen de hoofdmoot van het boek. Met Ik eet en val af is de kans kleiner dat wie blijvend slanker door het leven wil gaan, terugvalt in oude patronen. 'Hun aanpak met o.a. noten, vette vis, oergranen en veel groenten en fruit wordt door onderzoekers van de Wageningen Universiteit als gezond voedingspatroon genoemd, dat goed vol te houden is. Niet in de laatste plaat omdat het zo smaakvol is.' - Trouw Tijdgeest