Hoe bak ik brood

stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

Hoe bak ik brood voorzijde
Hoe bak ik brood achterzijde
  • Hoe bak ik brood voorkant
  • Hoe bak ik brood achterkant

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is. Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood. Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende broden opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurdesemstarter je eigen zuurdesembroden te maken. Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een internationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.

Specificaties
ISBN/EAN 9789023013730
Auteur Emmanuel Hadjiandreou
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 176
Lengte 260.0 mm
Breedte 223.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.