Hete pepers
Chilipeper planten, oogsten, verwerken en eten
Jeroen Hazebroek is een houtskool-professional met meer dan 30 jaar grill-ervaring. Hij geeft bbq-les aan particulieren en professionals. Samen hebben Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas 9 barbecueboeken geschreven.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789059568723 |
Auteur | Jeroen Hazebroek |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 192 |
Lengte | 278.0 mm |
Breedte | 222.0 mm |
In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestsellerauteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken van 25 rassen en 4 soorten. Natuurlijk ontbreken tips over verzorging, voeding en het bestrijden van plagen niet. Hete pepers wordt gepeperd door interviews met professionals in de groeisector en de verwerkende industrie. Daarnaast geeft Hazebroek talloze recepten voor sambals en hot sauces en geeft hij tips om de pepers te drogen, roken, in te maken of te fermenteren. Ten slotte presenteren 15 gastkoks recepten uit hun eigen cultuur, zoals de Indonesische, Surinaamse en Noord-Afrikaanse keuken. Dat zijn bekende koks, maar ook professionals en thuiskoks met hun favoriete familierecept.