Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek voorzijde
Het zeewier kookboek achterzijde
  • Het zeewier kookboek voorkant
  • Het zeewier kookboek achterkant

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend. Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen. In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.

Specificaties
ISBN/EAN 9789048317660
Auteur
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 128
Lengte 218.0 mm
Breedte 156.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.