Het ultieme houtoven kookboek
Haal alles uit uw houtoven - een onmisbaar handboek In dit boek vindt u alles wat u over uw houtoven wilt en moet weten, van de opbouw tot de houtkeuze, plus slimme adviezen voor een goede temperatuurbeheersing om het voedsel gelijkmatig gaar te laten worden. En natuurlijk meer dan 70 fantastische recepten! De meeste mensen gebruiken hun houtoven vooral voor het bakken van pizza en platbrood, maar met een houtoven kunt u zoveel meer. Genevieve Taylor laat u niet alleen zien hoe u stapsgewijs sensationele authentieke pizza's kunt maken, maar leert u ook alles over het braden, roosteren en bakken én hoe u de restwarmte van de gloeiende kooltjes kunt gebruiken om heerlijke stoofgerechten te bereiden. Dankzij dit boek raakt u vertrouwd met zowel de materialen als de gerechten, waardoor u (letterlijk en figuurlijk) het meeste uit uw oven haalt en de ingrediënten en brandstof optimaal benut. De gerechten die uit uw houtoven komen, zullen gegarandeerd tot de lekkerste en onvergetelijkste behoren die u ooit heeft geproefd. Genevieve Taylor is culinair auteur en foodstylist met een grote passie voor vuur. Haar wereldgerechten zijn geïnspireerd door haar liefde voor reizen, avontuur en het zelf kweken van pure, verse ingrediënten.
ISBN/EAN | 9789048316755 |
Auteur | Genevieve Taylor |
Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 192 |
Lengte | 233.0 mm |
Breedte | 183.0 mm |