Het plezier van écht goed koken

het handboek voor de enthousiaste thuiskok

Het plezier van écht goed koken voorzijde
Het plezier van écht goed koken achterzijde
  • Het plezier van écht goed koken voorkant
  • Het plezier van écht goed koken achterkant

Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice Zaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het allemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met (basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten. In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’, ‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een masterclass in handen om niet alleen het plezier achter het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast krijg je ook nog allerhande tips & trucs en bonusrecepten mee. Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee om de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van écht goed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk af.

Specificaties
ISBN/EAN 9789461432841
Auteur Alice Zaslavsky
Uitgever Good Cook B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 320
Lengte 267.0 mm
Breedte 210.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.