Het Nederlands viskookboek
verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen
Bart van Olphen is de oprichter van Fishes en zet zich in voor het consumeren van uitsluitend duurzaam gevangen, wilde vissoorten. Hij staat in de top 100 van meest duurzame Nederlanders en won de Seafood Champion Award voor de meest duurzame visonderneming ter wereld. Zijn eerste kookboek, Het Fishes Kookboek, werd in Parijs bekroond met een 'Gourmand Best Cookbook of the World Award'.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789048827060 |
Auteur | Bart van Olphen |
Uitgever | Overamstel Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | E-Book |
Pagina's | 321 |
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen. Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van de Nederlandse zee, de vissers en de vis. Bart van Olphen is de oprichter van Fishes en zet zich in voor het consumeren van uitsluitend duurzaam gevangen, wilde vissoorten. Hij staat in de top 100 van meest duurzame Nederlanders en won de Seafood Champion Award voor de meest duurzame visonderneming ter wereld. Zijn eerste kookboek, Het Fishes Kookboek, werd in Parijs bekroond met een 'Gourmand Best Cookbook of the World Award'.