Het lekkerste uit Maleisië
60 must eat gerechten
Norman Musa is geboren in Penang, ten noordwesten van Kuala Lumpur, en woont in Londen. Hij is een van de beroemdste chef-koks van Maleisië en runde restaurants in Londen, Manchester en Nederland. Ook kookte hij voor het Formula One Lotus Team en nam deel aan onder meer Master Chef Maleisië. Norman geeft masterclasses in het VK en Nederland en schreef eerder Magisch Maleisisch .
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789464043488 |
Auteur | Norman Musa |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 208 |
Lengte | 252.0 mm |
Breedte | 194.0 mm |
Klassiekers en streekgerechten uit de meest veelzijdige keuken van Azië De populariteit van Maleisie als vakantieland neemt toe, maar nog maar weinig mensen kennen de authentieke Maleisische keuken. Die keuken is een culinaire smeltkroes van veelzijdige smaken, beïnvloed door onder meer Maleiers en mensen uit China, India en de Peranakan. In Het lekkerste uit Maleisië schotelt chef Norman Musa ons met trots 60 Maleisische gerechten voor die je simpelweg móet eten. * elk recept gefotografeerd * van klassieke curry's tot streetfood en desserts * in de culinaire reeks Het lekkerste uit... Van klassiekers als nasi lemak en roti canai , streetfood snacks als popiah goreng (sticky loempia's) tot verrassende streekgerechten als kari ikan (viscurry) en desserts als bingka pandan (zoete pandanpudding). Voor doordeweekse dagen, etentjes met familie en vrienden, of feestdagen als Eid-al-Fitr en Chinees Nieuwjaar. Met Het lekkerste uit Maleisië , waarin smakelijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie, geniet je thuis van alle must eats .