Het grote ovenhandboek
KARIN LUITEN (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van 18 succesvolle kookboeken voor jong en oud waarvan intussen ruim 275.000 exemplaren werden verkocht. Bekend van haar onvermoeibaar montere strijd tegen pakjes & zakjes, haar vaste rubriek in dagblad Trouw en een van de eerste foodblogs van Nederland (www.kokenmetkarin.nl), waarmee ze een zeer trouwe schare fans verzamelde.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789046824405 |
Auteur | Karin Luiten |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 240 |
Lengte | 204.0 mm |
Breedte | 203.0 mm |
De oven is je beste vriend. Wat eenvoudige voorbereidingen, gerecht, hup, zo de oven in en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Kleine moeite, groot effect. Toch halen veel mensen niet uit hun oven wat erin zit. Een gemiste kans! Koken met Karin laat je in dit boek zien hoe je álles uit je oven kunt toveren. Van borrelhapjes, quiches, brood, pasta, groot vlees en stoompakketjes tot taart, cake, gebakjes, koekjes en toetjes. Handboek oven bevat ruim 150 recepten, de helft hartig, de helft zoet. Ook zijn er handige basisrecepten en een unieke verzameling tips en handigheidjes. Met fraaie receptfotografie, heldere stapvoor- stap-beelden en vrolijke illustraties.Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Allemaal bakken & braden met Karin!