Het BinnensteBuiten kookboek
dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd
Alain Caron (chef-kok) is een fijnproever van Franse origine. Leon Mazairac (chef-kok) is eigenaar van Restaurant Podium onder de Dom in Utrecht. Sharon de Miranda (chef-kok) werkt in een restaurant waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Ramon Brugman (chef-kok) krijgt met zijn enthousiasme zelfs de meest verstokte kant-en-klaarmaaltijd-eter nog aan het koken.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789048837120 |
Auteur | Ramon Brugman |
Uitgever | Overamstel Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | E-Book |
Pagina's | 307 |
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden. Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen de ze je lekkerste recepten voor. Geïnspireerd door haar kleurrijke achtergrond maakt Sharon gerechten uit alle windstreken. Ramon kookt met pure ingrediënten uit het seizoen. Sommelier Milton Verseput deelt bijzondere dranken en chef-kok Leon zorgt voor daarbij passende gerechten. Het BinnensteBuiten Kookboek bevat ruim 70 oude én nieuwe gerechten, aangevuld met inspirerende achtergrondverhalen van Alain Caron.