Het beste uit de Marokkaanse keuken

Het beste uit de Marokkaanse keuken voorzijde
Het beste uit de Marokkaanse keuken achterzijde
  • Het beste uit de Marokkaanse keuken voorkant
  • Het beste uit de Marokkaanse keuken achterkant

De Marokkaanse keuken is een verhaal van geven en nemen. Recepten worden uitgewisseld, smaakervaringen worden gedeeld, men zit samen rond een dampend gerecht dat iedereen verbaast door zijn kleuren en aroma's Met dit kookboek kunt u alle smaken van deze verfijnde wereldkeuken op uw bord toveren: feestelijke pastilla met duivenvlees en amandelen, geurige couscous met ras-el-hanout, sappige lamsspiesjes met merguez, vistajine, frisse wortelsalade met sinaasappelsap, knapperige gebakjes met honing en sesamzaad U krijgt een schat aan recepten, die van moeder op dochter werden doorgegeven, en tal van culinaire tips om de gerechten van vroeger weer te laten opleven. Fatéma Hal werd geboren in Oujda, Marokko. Na haar studies etnologie in Parijs opende ze in de Franse hoofdstad haar eigen restaurant La Mansouria. Met een passie voor koken en culinaire overlevering, besloot ze haar twintig jaar ervaring te verzamelen in dit boek waarin ze de Marokkaanse keukengeheimen prijsgeeft.

Specificaties
ISBN/EAN 9789044730838
Auteur Fatema Hal
Uitgever Centrale Uitgeverij Deltas
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 168
Lengte 255.0 mm
Breedte 224.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.