Henna Hanina
Culinaire roadtrip door Marokko - het land van mijn grootmoeder
Het leven van Nadia Zerouali draait om eten en drinken. Na haar studie marketing & communicatie is Nadia zich bezig gaan houden met het schrijven van culinaire artikelen, begeleiden van fotografie en het adviseren van foodmerken. Ook geeft zij workshops en presentaties over de mediterrane keuken met als specialisatie de Arabische keuken. Samen met Merijn Tol schreef zij diverse succesvolle kookboeken, waaronder Souq en Onder de mediterrane zon .
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789038806952 |
Auteur | Nadia Zerouali |
Uitgever | Singel Uitgeverijen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 288 |
Lengte | 268.0 mm |
Breedte | 233.0 mm |
Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna Hanina – wat vrij vertaald ‘lieve oma’ betekent – een ode aan Marokkaanse grootmoeders die nog waken over de authentieke Marokkaanse keuken. Haar culinaire roadtrip levert prachtige fotografie, nostalgische verhalen en een dosis aan bijzondere gerechten op; van zelfgebakken tritt tot een smaakvolle chorba van voorjaarsgroenten. Dit alles aangevuld met persoonlijke recepten van Nadia zelf, geïnspireerd op de Marokkaanse ingrediënten en smaken. Henna Hanina is de opvolger van het bekroonde Melk & Dadels .