Heilzaam koken met Ayurveda

Heilzaam koken met Ayurveda voorzijde
Heilzaam koken met Ayurveda achterzijde
  • Heilzaam koken met Ayurveda voorkant
  • Heilzaam koken met Ayurveda achterkant

Ayurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Grönemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn. In het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok Volker Mehl zich uit met ruim tachtig lekkere vegetarische recepten waarin de zes smaken uit de ayurvedische keuken – zoet, zuur, zout, scherp, bitter en wrang – aanwezig zijn. Dat levert maaltijden op die de smaakpapillen stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam op gang brengen. De foto’s bij de recepten laten je alvast watertanden. Bananenpannenkoekjes met mango-kokoscompote, rodebieten-appelsoep, kerrie-peultjesrisotto, gouden kurkumaperen op rijstepap… Dat is puur genieten!

Specificaties
ISBN/EAN 9789022340066
Auteur Volker Mehl
Uitgever Standaard Uitgeverij - Algemeen
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 240
Lengte 257.0 mm
Breedte 181.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.