Handboek snijtechnieken

voorsnijden-hakken-kleinsnijden-fileren

Handboek snijtechnieken voorzijde
Handboek snijtechnieken achterzijde
  • Handboek snijtechnieken voorkant
  • Handboek snijtechnieken achterkant

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen. Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.

Specificaties
ISBN/EAN 9789059565838
Auteur Marcus Wareing
Uitgever Park Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte 200.0 mm
Breedte 154.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.