Groente op de grill
Voedzame, eenvoudige en verfijnde vegetarische maaltijden voor op de grill Met de kookboek leer je alles over het bereiden van groenten op de grilplaat en direct op de barbecue. Geniet van de zoete smaak van uien, de rooksmaak van aubergines en de heerlijke intense smaak van een artisjok. Grill chilipepers in een vergiet of maak rookkaas op de grill. In Groente op de grill vind je allerlei handige technieken en natuurlijke veel verrukkelijke recepten voor voedzame, eenvoudige en verfijnde vegetarische maaltijden. Martin Nordin heeft een goede neus voor smaak, styling en fotografie. Doordeweeks is hij werkzaam in de communicatiebranche en als hij niet werkt, componeert hij het liefst groene burgers en zoekt hij de ultieme balans tussen zoet en zuur in de pickled jalapeños. In zijn boek legt hij uit waarom hij voorstander is van een levensstijl zonder vlees. Maar ook niet-vegetarische burgerliefhebbers kunnen in dit boek hun hart ophalen. Martin hoopt vooral dat je door zijn burgercreaties geïnspireerd wordt om je eigen creativiteit op de burger los te laten!
ISBN/EAN | 9789462502406 |
Auteur | Martin Nordin |
Uitgever | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 192 |
Lengte | 268.0 mm |
Breedte | 203.0 mm |