Greenfeast 50x snel & vega
Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt al vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen, waar hij sinds 1993 voor The Observer schrijft over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert hij succesvolle kookprogramma's voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789059569584 |
Auteur | Nigel Slater |
Uitgever | Park Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 128 |
Lengte | 202.0 mm |
Breedte | 146.0 mm |
Nigel Slater is een culinaire grootheid. Zijn handelsmerk is zijn bijna literaire manier van schrijven over eten, terwijl zijn receptuur heel toegankelijk is. De ingrediënten zijn algemeen verkrijgbaar en de bereiding is niet ingewikkeld. Van Aardappelpastei met ui en blauwe kaas tot Zomergroente met harissa en couscous. Slaters gerechten staan in een handomdraai op tafel. 50x snel en vega is een perfecte kennismaking met een van de culinaire grootheden van deze eeuw en een voorbereiding op zijn fantastische Greenfeast-tweeluik (verschijnen maart en oktober 2020).