Glutenvrij brood

Bakken op basis van pure meelsoorten

Glutenvrij brood voorzijde
Glutenvrij brood achterzijde
  • Glutenvrij brood voorkant
  • Glutenvrij brood achterkant

Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie kreeg, is  Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Omdat er veel vraag is naar goede en toegankelijke recepten voor glutenvrij brood heeft Fatima zich in haar nieuwste boek toegelegd op het creëren van voedzame en gezonde broodrecepten.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789000396092
Auteur Fatima Abakka
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 192
Lengte
Breedte
Glutenvrij brood bakken was nog nooit zo makkelijk. In Glutenvrij brood vind je 55 overheerlijke en voedzame broden om zelf te bakken. Op basis van pure meelsoorten bakt Fatima gistbrood zoals een volkoren vloerbrood, stokbrood, een couronne, Marokkaanse Khobz en triangels. Maar ze geeft ook recepten voor zuurdesembrood zoals een foccaccia, een sorghumbrood en haverbroodjes. Verder vind je diverse recepten voor sodabrood en de lekkerste broden met groenten en noten. Alle ingrediënten zijn goed verkrijgbaar, de recepten zijn helder en stap voor stap beschreven: glutenvrij bakken is nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest! Fatima schreef eerder het boek 'Glutenvrij bakken kan iedereen'. Uit een lezersreactie: Wat een geweldig bakboek is dit! Glutenvrij bakken is niet voor iedereen weggelegd maar met dit boek kan iedereen het. Alles staat goed en duidelijk uitgelegd en omschreven. • Er is geen vergelijkbaar glutenvrij broodboek in de handel • Goede recepten en duidelijk stap voor stap beschreven • Ook interessant voor mensen die niet per se glutenvrij moeten eten maar wel gezond en lekker brood willen bakken • 55 heerlijke broden Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke recepten. Omdat er veel vraag is naar goede en toegankelijke recepten voor glutenvrij brood heeft Fatima zich in dit boek toegelegd op het creëren van voedzame en gezonde broodrecepten.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.