Glutenvrij bakken kan iedereen
Ruim 75 klassiekers uit verschillende wereldkeukens
Nadat haar dochter Aya de diagnose coeliakie kreeg, is Fatima Abakka zich gaan verdiepen in glutenvrije bakrecepten. Ze heeft het glutenvrije bakken helemaal in de vingers en is zeer actief op social media. Haar vele volgers zijn razend enthousiast over Fatima’s heerlijke broden, broodjes, pizza’s, hartige hapjes en zoete lekkernijen. In de afgelopen jaren ontwikkelde ze een groot aantal glutenvrije recepten uit de mediterrane en oosterse keuken. Zo heeft het glutenvrij bakken voor velen een stuk gemakkelijker gemaakt.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789000385171 |
Auteur | Fatima Abakka |
Uitgever | Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 192 |
Lengte | 266.0 mm |
Breedte | 198.0 mm |
Mediterraan, glutenvrij en overheerlijk Fatima Abakka ontdekte dat er vooral vanuit de Marokkaanse, Turkse en andere mediterrane baktradities maar weinig glutenvrije recepten beschikbaar zijn. Daar komt nu verandering in. Met dit boek wordt glutenvrij bakken minder uitdagend en maak je eenvoudig meer exotische gerechten. In Glutenvrij bakken kan iedereen vind je de lekkerste broden en broodjes zoals een vijgen-notenbrood, Libanees platbrood en een Marokkaans haver-ovenbrood. Verder focaccia’s en pizza’s zoals een pizza gorgonzola of een Lahmacun (Turkse pizza) en hartige hapjes als gözleme en Marokkaanse gevulde batbot. En natuurlijk veel zoete lekkernijen zoals volkoren harsha, taarten en cakes en allerlei koekjes, zoals dadelkoekjes en frisse amandeldriehoekjes. Alle ingrediënten zijn goed verkrijgbaar, de recepten zijn helder en stap voor stap beschreven: glutenvrij bakken kan iedereen, echt waar!